bildRalf Vadsmo,

travexpert

Ralf Vadsmo är 44 år och jobbar som spelexpert i TV 4:s Tipslördagsändningar. Han äger egna travhästar och har sysslat med trav i en eller annan form under större delen av sitt liv. De senaste 12 åren har han jobbat som professionell travspelare.

- Det är ett heltidsjobb för mej. För att hänga med läser jag mycket, samlar information på nätet och tittar på gamla lopp som finns i ett arkiv på nätet. Jag pratar också mycket med kuskarna.

Ralf har en hel del tankar och funderingar om framtidens spelmarknad.
- Ska väl inte avslöja för mycket här, men bland annat tycker jag ATG tänker fel när man nu försöker erbjuda spel nästan dygnet runt. Det ska bli väldigt intressant att komma till Spelakademin och bolla tankar och idéer.

Är spelmiljön för travspelare säker?
- Jo, absolut, på nätet är den det. ATG har en fantastisk nätsida där säkerheten för penningtransaktioner är mycket hög. Men visst finns det tragedier där människor spelat bort allt de har.

Hur tänker spelarna när de väljer bolag, tror du?
- Som spelare väljer jag alltid det bolag där oddset är bäst. Det är svårt att med regleringar förbjuda bolag, man bör skapa ett regelverk som gäller för alla.


#
« Gå tillbaka

AB Svenska Spel
Copyright © 2009
Visby: Norra Hansegatan 17, 621 80 Visby - Tel: 0498-26 35 00
Stockholm: Sturegatan 11, 106 10 Stockholm - Tel: 08-757 77 00
Information om cookies »
Kontakta Spelakademin »
Spelakademin